tirsdag 20. november 2012

Et godt måltid

Søndag er jo en grei dag for turer og denne søndagen reiste vi til Jinhae, tror jeg.  Nydelige strender og mange små hotell, men siden det er litt utenfor sesong, så var der helt dødt.  Vi så mange restauranter, men det fleste var sesongstengt, men den som leter den finner.
Der var altså flere restauranter som var åpne, men de hadde dessverre bare bord med puter. D.v.s at du sitter på gulvet. En ting er å sette seg ned på gulvet, det er litt arbeid og husk på at vi blir ganske beglodde.  Neste er at vi ikke klarer å sitte i skredderstilling og da stikker det alltid ut noen lange bein her og der, og sist, men ikke minst, når en skal reise seg opp etter en 3/4 time eller så, ja da blir jo det også en seanse.  Men vi var heldige og fant en som hadde begge deler.

Menyene henger ofte på veggen med flotte bilder, men på dette stedet var der bare tekst og priser, og det sier oss dessverre lite.  Hva gjør man da??  Vandrer rundt og ser på hva andre spiser og så peker mann og sier at det vil også vi har. Det blir definitivt aldri kjedelig.
Gorumetmat

2 kommentarer: