lørdag 7. september 2013

Parkeringsvakter i Mokpo

Nå er det ikke så mye jeg kjører her i Mokpo, og det har ikke så mye med trafikken å gjøre, men med parkering.  Der er biler overalt, kjørende og parkerte i hytt og vær.

Folk må i alle fall forstå at de ikke skal parkere der hvor der er doble gule striper, for da blir der så vanvittig liten plass å kjøre på. Ja, så liten at bare en bil om gangen kan kjøre og den som er snillest må da rygge.
Men det hender at der er parkeringsvakter ute å går.  Det foregår på denne måten, de går gjennom gaten og blåser i en fløyte, og de som da ikke kommer og flytter bilene sine ligger da syltynt ann, tror du ja.
Nei vanligvis har en koreaner navn og telefonnummer alltid liggende fremme i bilen sin og parkeringsvaktene prøver da å ringe til den personen og be dem om å komme å flytte bilen.  Og får de ikke fatt i dem, går de inn i nærmeste kafeer for å se om de kan finne eigerne.  Nytter ikke det, blåser og ringer de litt til.  Så legges en advarsel på bilene..........om at de må flytte dem, for ellers får de bot.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar